Afslibning af gulv i Odense og omegn

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Noget af det mest charmerende ved gamle huse og lejligheder er de originale trægulve. Et trægulv, som er blevet behandlet med omhu og omsorg samt respekt for gulvets råmateriale er et aktiv for enhver lejlighed – og i de gamle murermester villaer er trægulvet nærmest et bærende element, som sammen med de øvrige originale finesser udgør den stemningsskabende helhed i de historiske bygninger. Til gengæld kan et trægulv, som ikke har fået den nødvendige opmærksomhed i form af hyppig plejende behandling, virke umådeligt trist og dødt. Dette skyldes, at træets overflade bliver mere sårbar og modtagelig over for sollys, støv og snavs, hvis træværket ikke behandles regelmæssigt. Således vil et trægulv, som forsømmes, blive mat i overfladen af nedtrådt snavs, falming fra solens lys, og misfarvninger fra spildte væsker.

Langt de fleste trægulve kan reddes med en grundig afhøvling, afslibning og efterfølgende behandling. Du behøver således ikke udskifte dit slidte trægulv – det er som oftest tilstrækkeligt at lade det afhøvle, og ofte behøver gulvet kun en slibning. Og hvis du efterfølgende er obs på at pleje dit gulv med de anbefalede midler, kan du bevare den glans og vitalitet, som gulvet vil fremstå med, når det er helt nyafhøvlet og nyslebet.

Det anbefales, at du overlader afhøvling og afslibning af gulve til en professionel. Det er ikke et arbejde, du som lægmand har lyst til at kaste dig ud i – du vil typisk opnå de bedste resultater, hvis du allierer dig med en erfaren og kompetent gulvmand, som på baggrund af sin erfaring kan vurdere, hvad der er bedst for netop dit gulv. Du slipper samtidig for at skulle ud og leje maskiner samt indkøbe materialer og udstyr til behandling. Din gulvmand vil sørge for, at dit gulv får den rette efterbehandling, og rådgive dig med hensyn til gulvets fremtidige pleje. Find ham på https://gkservice.dk/gulvafslibning-odense/