Din virksomhed kan formentlig peges i en ny retning med organisationsudvikling

By:

Hvis man synes, at tingene skiftede hurtigt i gamle dage, så skal man bare prøve at drive en virksomhed nu om dage!

På bunden handler det alt sammen om, at man kan få den til at løbe rundt, om det er ved salg, service eller noget helt andet.

Men kravene og forventningerne til den slags skal hele tidens tilpasses et marked, som er i stor forandring grundet globaliseringen og den øgede internationale kommunikation, der sker meget hurtigere, end hvad man så det tidligere.

Så mens man har travlt med at lægge en strategi med ens produkter, så kan man risikere, at man bliver overhalet med udviklingen, så man ikke kan følge med tiden på de aspekter, som der forventes af en.

Og man skal også huske at kigge indad for at se, om folk de trives, og om man fremtidsforsikrer sig selv.

Er din organisationsudvikling også fremtidssikret?

Ingen af os kan se ind i fremtiden, men der er nogle mennesker, der er gode til at spå om kommende tendenser, fordi de kan se, hvad der er sket tidligere, og så kan man basere den viden på analyser om, hvad der sker i fremtiden.

For det er ikke bare godt nok, at man ser på, hvad der skal gøres nu – selvom det bestemt også er vigtigt – men man skal have for øje, at man også er klar til, hvad morgendagen bringer.

Dette gælder jo også, at man har fokus på at have en grøn politik, sørger for sine medarbejdere og har fingeren på pulsen over, hvordan fremtidens marked for ens virksomhed ser ud, så man kan nå at omlægge sig i god tid, og helst inden det er for sent.

Det er der heldigvis flere, der kan hjælpe med, da de kan være med til at hjælpe dig med en organisationsudvikling, der ser på din specifikke virksomhed og dens mål.