Eksprespakke til USA

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du en pakke, der skal sendes til USA, og kan det ikke gå hurtigt nok? Så har du brug for en ekspreslevering. Men hvordan finder man lige den billigste leverandør, når man i forvejen er presset af tiden?

Du kan selvfølgelig sætte dig ned og trawle hver enkelt virksomhed igennem fra ende til anden, men du kan også vælge at gøre det lettere for dig selv og bruge tjenesten pakke.dk, der gør det hele for dig. På ingen tid, vel at mærke.

Vi har testet den, og vi giver dig dagens priser på en ekspreslevering af en pakke til USA.

København – New York på 1 arbejdsdag

For at afprøve pakke.dk har vi lavet en fiktiv forsendelse, der skal hentes på en adresse i København og afleveres på en adresse i New York. Pakken måler 20 x 45 x 10 centimeter og vejer 4 kg.

Efter at have tastet oplysningerne ind i prisberegneren, tager det cirka 1 sekund, før vi har den billigste pris på vores forsendelse. I dette tilfælde er det en standardforsendelse til 380 kroner, der bliver afhentet og leveret til døren i løbet af en arbejdsdag. Skal det gå endnu hurtigere, har vi fået muligheden for en ekspreslevering til 496 kroner, men så er pakken også fremme inden kl. 12.00 næste dag.

Enkelt og effektivt

Det er nemt at benytte pakke.dk’s prisberegner, og det er ligeså let at klikke sig videre gennem systemet. Her taster vi bare modtager- samt afsenderinformationer, og vi får desuden mulighed for at tilvælge en forsikring.

Skal du have din pakke afsted hurtigst muligt og ikke mindst billigst muligt, så kan du altså med fordel afsætte 2 minutter til pakke.dk. De får gode anmeldelser Trustpilot, og mange sætter pris på den ekstra mulighed for forsikring. 

Til sidst skal det lige nævnes, at vi testede konceptet med en pakke til USA, men du kan naturligvis benytte beregneren, uanset hvor i verden du vil sende din pakke hen.

Posted in: pakke til usa