Er du hurtig eller langsom?

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når det kommer til formåen, så kan man ikke undgå at tale om hastigheden, og det er ikke ligegyldigt, om du er hurtig eller langsom. Vi skal i dette indlæg selvfølgelig nærmere ind på, hvordan din hjemmeside perfomer

Ud fra overskriften og underoverskriften til dette indlæg kunne man måske forledes til at få forkerte associationer, men vi skal ikke snakke om lagengymnastik i dette indlæg. Vi skal faktisk ind i den virtuelle verden og tale om, hvor hurtig din hjemmeside er til at indlæse.

Der er ikke noget mere irriterende end at have fundet en relevant søgning på Google og så klikke sig ind på det for at opleve, at linket indlæses alt for langsomt.

Og det farlige er, at den slags ikke går Googles næse forbi, hvis du er indehaver af den hjemmeside.

Det er nemlig blandt Googles mange rankingfaktorer, hvorvidt ens hjemmeside bliver indlæst hurtigt eller langsomt, for Google har ingen intentioner om at anbefale hjemmesider til andre, der bliver indlæst langsomt.

Så for en gangs skyld er det en fordel af udføre jobbet hurtigt – og i denne sammenhæng vælge en server, man ved, kan skaffe hurtig indlæsning af ens hjemmeside.

Hvis du vil lære meget mere om SEO og samtidig få hjælp dertil, så kan du følge linket her: https://seopris.dk/.