Få lidt mere plads med dobbelt terrassedøre

By:

advertorial

Der er virkelig træls, når man er mange mennesker, der skal ud af den samme dør på samme tid, da man så er nødt til at stille sig i den samme kø og vente på, at folk foran en er kommet ud – og skal folk så også ind, så kan det tage virkelig lang tid at få alle folk gennem den dør.

Det kender de fleste af os nok fra en hoveddør, og hvis man så ligefrem bærer noget i favnen, så håber man, at man kan få det gennem dørpartiet, og man ikke skal kante det og risikere at tabe det.

Er der så børn og dyr, der ikke kender den pli med at vente, til man er kommet ind og ud, så kan det virkelig gå galt.

Men man kan undgå alt det besvær ved ens terrasse, ved at man vælger en dobbelt terrassedør her, og det er der forskellige grunde til.

Det bliver et bedre hjem af en dobbelt terrassedør

Man tænker måske, at sådan en terrassedør ikke er så hyppigt frekventeret som ens hoveddør, så måske var det dén, som man burde gøre dobbelt.

Men det er jo tit på terrassen, at man skal bære mad ud til grillen, legetøj ud til haven og måske et lille telt, en hængekøje eller andet, som man skal bruge udenfor.

Her er det lettere at komme til, hvis der er mulighed for at åbne begge døre op, så man lettere kan komme ud, hvis man bærer på noget stort, eller der er mange mennesker, der skal løbende ud og ind, mens man befinder sig udenfor.

Desuden kan man så også lufte mere behageligt ud, hvis der skulle være brug for det, og vælger man sådan en dobbelt terrassedør med ruder i, så giver det også godt med lys i havestuen og indenfor generelt.