Frisør Pii i Ballerup – miljøvenlig salon med afslappende atmosfære 

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vil du gerne have en ny smart frisure, eller trænger dit hår til at blive farvet eller permanentet, så får du høj kvalitet til individuelle priser, når du besøger den bæredygtige Frisør Pii i Ballerup. Salonen byder gæster i alle aldre velkommen, og uanset om du har booket tid til dameklip, herreklip eller børneklip, så kan du se frem til en afslappende og behagelig frisøroplevelse. Frisør Pii tilbyder også kurbehandlinger, så du har mulighed for at få en rigtig god wellness-oplevelse. 

Frisørsalon med høje standarder

Frisør Pii er medlem af den internationale frisørorganisation Intercoiffure, som tæller de 2.500 bedste frisører i verden, og det betyder, at salonen lever op til høje krav og standarder både menneskeligt og fagligt. Frisør Pii har en grøn profil og bestræber sig på at tilbyde sine kunder de bedre hårprodukter på markedet, som er nøje udvalgt. I salonen møder du professionelle frisører, som hele tiden afprøver nye teknikker og følger tidens trends, og sammen finder i frem til netop den frisure, som passer til din personlighed og dine behov. Du kan få vejledning i forbindelse med hårpleje eller styling, og du kan få analyseret din hårtype for at finde frem til, om dit hår har brug for f.eks. proteiner eller fugt, så du kan vælge netop de produkter, som giver dit hår den bedste pleje.

Nem online tidsbestilling og individuelle priser

Du finder en vejledende prisliste på hjemmesiden, men priserne fastsættes individuelt alt efter, hvilken type klipning eller behandling, du vælger. Der er dog tale om konkurrencedygtige priser, og du får meget kvalitet for pengene. Studerende kan få studierabat hver dag mellem klokken 10-14, så hvis du gerne vil have en smart klipning til en god pris, så er Frisør Pii et oplagt sted at tage hen. Du kan nemt foretage en tidsbestilling online døgnet rundt ved at klikke på https://www.frisorpii.dk/ballerup/.

Posted in: frisør