Hvor kan du ellers kontakte din maler i Nordsjælland?

04 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Til at starte med kunne de færreste se idéen i, at firmaer skulle have hjemmesider, men som internettet blev hurtigere, og man lettere og nemmere kunne tilgå det og på flere enheder, så blev det mere og mere almindeligt, at man besøgte hjemmesiderne for firmaer, når man skulle gøre en handel eller bare undersøge noget forud for at tage en beslutning.

Og man kan da dårligt forestille sig et seriøst firma, som der ikke har en professionel hjemmeside, som de nok har fået andre til at lave for en, og som de løbende opdaterer og tilpasser.

Er man et stort firma, så har men måske en IT-afdeling, der står for at lave den slags løbende.

Så kom de sociale medier til, og langt de fleste var enige om, at det her var et sted for private mennesker, der kunne kontakte hinanden.
Hovedsageligt var det unge mennesker, der var her, men med tiden kom de ældre også til.

Kan man finde ens malerfirma sådan et sted?

Måske kan du finde dit malerfirma i Nordsjælland på andre platforme?

image

Du har den vante hjemmeside i form af malernordsjaelland.dk, som du plejer at besøge, når du skal finde ud af, hvad du skal vælge af malerarbejde næste gang, eller hvis du lige skal læse op på nogle tips.

Men hvad gør du så, hvis hjemmesiden er gået ned?

Måske kan du huske deres telefonnummer eller mailadresse, men hvis det ikke er i åbningstiderne, at hjemmesiden er gået ned, så kan du måske ikke få svar, hvad der er galt, her.

Som regel kan man gøre det på de sociale medier, og det er da muligt, at du kan finde det givne firma sådan nogle steder.

Her viser man lige frem fra bag scenen, og man er mere i øjenhøjde med folk.

Prøv at se, om du kan finde frem til dem!

Flere nyheder