Skal man spærre af ved gulvafslibning i Vesterbro?

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når man bor på Vesterbro, og her tænkes på den københavnske bydel, så er det slet ikke utænkeligt, at man bor mange mennesker tæt, da der her er flere tætpakkede og små lejligheder, end der er huse.

Så når gulvet skal slibes ned, kan man få behov for at skærme af, mens det står på, da det kan støve en del, men skal man også skærme af bagefter, når den gulvafslibning er overstået?

På sin vis kan det være en god idé at skærme af ved at låse døren til rummet, hvor gulvafslibningen har fundet sted, eller man kan stille en uvant hindring i vejen ved alle indgange, så folk ikke går derind utilsigtet.

For hvis man bor mange mennesker sammen og måske har små børn, så er det ikke altid, man lige husker, at der er en uvant situation i huset, hvor man ikke må gå ind, mens efterbehandlingen fra en gulvafslibning får lov at virke. Og husdyrene kan slet ikke huske det.

Dette kan tage timer eller måske et døgn, før gulvet kan bruges igen. Det kan de professionelle gulvafslibere fortælle dig alt sammen om, når de kommer ud og foretager gulvafslibning på Vestrebro samt efterbehandling.

Efterbehandlingen vil nemlig ikke have mulighed for at sætte sig grundigt og komplet nok, hvis mennesker eller dyr går rundt på gulvet i tiden lige efter behandlingen.

Man skal dog ikke dække gulvet til med fx en presenning eller tæppe og så tro, man kan gå ovenpå imens. Gulvet skal have lov til at ånde og give efterbehandlingen lov til at virke.

Som nævnt er det også smart at skærme af, mens gulvafslibningen står på, da det kan give en del støv, som fagfolkene nok skal fjerne størstedelen af, når de er færdige med at slibe trægulvet ned, men for at det ikke fordeler sig til andre rum, så er det fornuftigt at skærme af, mens arbejdet står på.