Vælg den bedste altandør når du bygger altan

29 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du i færd med at opføre en ny altan? Så skal du ud og have fat på en god dør.

Vælg en solid og funktionel altandør

Når du står for at skulle vælge dør til din altan bør du ikke give køb på dine høje standarder. Døren bør holde en høj kvalitet, både når det gælder de anvendte materialer og når det kommer til design og udformning.

En altandør er en såkaldt yderdør, og bør i lighed med eksempelvis hoveddøren og køkkendøren ære konstrueret til at kunne modstå det danske vejr året rundt. Selv om klimaet på vore hjemlige breddegrader er forholdsvis mildt, vil det især i vinterhalvåret kunne byde på temmelig barske vejrlig.

Døren skal således kunne modstå såvel nedbør i form af sne, regn, hagl og slud som større udsving i luftens temperatur og fugtighed. Og så er det selvfølgelig vigtigt at din nye altandør er rigtig godt isoleret – ellers kan det hurtigt komme til at gå ud over din varme regning.

image

Dobbelt eller enkelt dør – hvad skal jeg vælge?

Rigtig mange bolig ejere vælger at montere en dobbelt altandør – og det med god grund. En dobbelt altandør er et populært valg, idet man med en dobbelt altandør kan få dobbelt så meget lys ind i boligen.

Samtidig giver en dobbelt altandør mulighed for endnu bedre udnyttelse af altanen og den ekstra plads som denne kan tilbyde. Med en dobbelt altandør kan du rigtig glæde dig over sommerens mange solskins timer, og faktisk få det fulde udbytte af disse selv om du opholder dig inden døre.

Når du slår dørene til altanen op på vid gab er det nemt at lufte ud i stuer og værelser. Og du vil få langt bedre adgang til altanen når du installerer en dobbelt altandør.

Du kan finde de flotteste og mest slidstærke altandøre på Klarfonster.se.

Flere nyheder