Vis dine kunder hvad din virksomhed gør for klimaet med en CO2 beregner

02 februar 2022 Silje Hansen

advertorial

Virksomheder i dag har større og større fokus på den grønne omstilling, og hvordan de hver især kan tage et ansvar for klimaet. Som virksomhed kigger man derfor løbende på, hvordan man kan optimere ens processer og løsninger, så det er bedre for klimaet. Det er også noget ens kunder og samarbejdspartnere sætter stor pris på, hvorfor det kan tale for at flere kunder vælger ens løsninger. 

Hvis du er en virksomhed som i forvejen arbejder med farligt affald, kan du for alvor vise dine kunder, hvordan din virksomhed bidrager til klimaet. Det kan du gøre ved at få lavet en beregning på, hvor meget CO2 I skåner klimaet for ved at bortskaffe det farlige affald på en ansvarlig måde. Det kan du blandt andet få beregnet i CO2-ækvivalenter. Det resultat du får, er noget som du kan bruge i din markedsføring eller kommunikation, da det er noget der til tale for, at man vælger at handle med din virksomhed. 

co2 beregner

Hvem kan hjælpe med at lave en CO2 beregning?

Hvis du ønsker at få lavet en CO2 beregning, er der flere virksomheder som kan hjælpe med det. Der kan være mange måder på, hvordan du kan skåne klimaet. Her er det vigtigt, at det er en konsulent der er specialiseret i CO2 indenfor det aktuelle område.

Hvis du f.eks. får hjælp til affaldshåndtering eller transport af farligt affald, kan du med sikkerhed kontakte firmaet for at høre, om de vil hjælpe med at lave en CO2 beregning på, hvor meget CO2 de skåner miljøet for hvert år. 

Fortum tilbyder CO2 beregning for din virksomhed

Fortum er en specialiseret virksomhed der hjælper med korrekt affaldshåndtering og bortskaffelse af farligt affald. De kan ud fra den mængde af farligt affald som du bortskaffer ansvarligt hvert år lave en beregning på, hvor meget din virksomhed bidrager med for at skåne miljøet. 

Flere nyheder